Sinto Chim Brasov, producător și distribuitor de chituri și a gamei complete de produse pentru repararea caroseriei auto, utilizează sistemul ASiS ERP

SINTO CHIM SRL este un actor important pe scena profesioniștilor în repararea caroseriei auto. SINTO înseamnă 20 de ani de experiență în producerea chitului SINTO înseamnă portofoliul complet de produse necesare reparării caroseriei auto, specializate și de foarte bună calitate. Produsele Sinto se găsesc pe piața românească prin intermediul unei rețele extinse de magazine auto și de specialitate, dar și în cadrul lanțurilor comerciale precum: BRICOSTORE, BAUMAX, MS BRICOLAJE, LEROY MERLIN, NORAUTO, AUCHAN sau CARREFOUR. Calitatea produselor Sinto le-a adus recunoașterea pe plan european, unde pot fi găsite în peste 5000 de magazine, inclusiv în supermarketuri.
De curând, conducerea companiei a hotărât lansarea unui canal propriu de distribuție prin agenți de vânzări care să vină în completarea strategiei de vânzare prin intermediul partenerilor de distribuție. Utilizând soluția ASiS încă de la înființarea companiei ca pe o soluție validată, managementul companiei brașovene a ales extinderea sistemului integrat ASiS și cu modulul specializat de automatizare a forței de vânzări – ASiSagent.

Funcționalitățile ASiS care se regăsesc deja la Sinto Chim Brasov permit un control riguros al stocurilor de produse și a costurilor de producție unitare. Acestea sunt utilizate pentru intrarea pe noi piețe competiționale și pentru fundamentarea și urmărirea eficientă a procesului de vânzare. Politicile de preț și discount în ASiS sunt stabilite în funcție de client, valoric, pe o anumită perioadă sau pe anumite produse, iar prețurile de vânzare sunt afișate în mod automat în funcție de aceste politici.

Prin integrarea modulului de distribuție, agenții de vânzări ai Sinto Chim au acces rapid și automat la toate politicile de prețuri și discount ale companiei, reușesc să realizeze comenzi direct de pe telefonul mobil și chiar să rezerve stoc de produse în numele clienților. Informațiile din comenzi sunt vizibile instantaneu la sediul central ceea ce permite realizarea în timp util a coletelor pentru clienți și emiterea facturilor. O dată cu livrarea de către agenți a coletelor către clienți are loc și procesul de încasare.

“Integrarea și urmărirea activității de distribuție în cadrul sistemului ASiS ne permite, prin intermediul rapoartelor, să avem o imagine de ansamblu asupra rezultatelor obținute de agenții proprii, a produselor cu cea mai mare căutare, a clienților importanți. Rapoartele de vânzări, alături de alte rapoarte manageriale oferite de ASiS, reușesc să aducă informația completă, extrăgând-o din toate sectoarele componente ale companiei, asigură luarea deciziilor într-un timp scurt și fundamentarea lor corectă. “ a afirmat domnul Popescu Adrian, Director General Sinto Chim.

Industrie

Producţie, Distribuție

Cifră de afaceri

2.3 milioane EUR

Număr de angajați

32

Transmite mai departe
“Sistemul ASiS ne-a oferit întotdeauna o imagine clară a activității de producție și vânzare, iar acum a venit momentul să sprijinim și activitatea de distribuție, în plină expansiune în acest moment. Considerăm că momentul integrării în sistem a modulului dedicat distribuției – ASiSagent este unul potrivit și pentru adoptarea noilor versiuni de aplicații ASiS (web-based). Tehnologia revoluționară și inovația sunt pilonii de bază ai sistemului ERP ASiS, iar accesul la tehnologie de ultimă generație ne poate aduce importante avantaje pe o piață extrem de competitivă.”

Popescu Adrian, Director General Sinto Chim Brașov.

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.