Alfa Software, furnizor de sisteme de IT din Cluj, afaceri de 8,4 mil. lei în primul semestru din 2023, plus 44%. Cristian Gabriel Pavel, CEO, Alfa Software: Observăm că toată industria are nevoie de digitalizare

Pavel Cristian, CEO Alfa Software, producator al solutiei ASiS ERP

Alfa Software, furnizor de sisteme de IT din Cluj, afaceri de 8,4 mil. lei în primul semestru din 2023, plus 44%. Cristian Gabriel Pavel, CEO, Alfa Software: Observăm că toată industria are nevoie de digitalizare

Alfa Software, specializată în furnizarea de sisteme informatice de business, a încheiat primul semestru al anului 2023 cu afaceri de 8,4 milioane de lei, înregistrând o creștere de 44% față de perioada similară a anului trecut, au transmis reprezentanții companiei locale.

„Observăm, din nou, că toata industria are nevoie de digitalizare. Fie că traducem acest lucru prin digitalizarea contractelor, a relației cu clienții, investiția în portaluri proprii sau chiar digitalizarea rutelor de transport, pentru companiile din logistică, nevoia este generalizată, iar eficiența generată este tot mai bine înțeleasă și conștientizată, la nivelul întregii piețe. Mai nou, vedem acest lucru inclusiv în aria de agri-business”, a spus Cristian Gabriel Pavel, CEO al Alfa Software.

În prima jumătate a anului în curs, Alfa Software a atras cu 15% mai mulți clienți noi decât în semestrul întâi din 2022, au mai spus reprezentanții companiei. În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru verticale majore de business precum: producție, construcții, servicii, transporturi, utilități și agricultură. Printre principalii clienți ai companiei se numără Cemacon, Ortoprofil, Deltamed, Arobs, Ardealul, Tirrena Scavi, Team Montage, Nova Grup, Pehart Grup, Remat Holding, Remat Brasov, RematInvest.

„Un alt factor care ne ajută, ca poziție pe piață și atractivitate în rândul clienților, este că noi furnizăm un ERP românesc, care integrează partea de legislaţie românească şi este foarte rapid actualizat cu orice modificări apărute. Prin această rapiditate și dinamicitate am reușit să atragem parteneri care au decis să își aducă afacerile în ecosistemul nostru, indiferent de programul pe care îl foloseau anterior.”

De asemenea, compania a înregistrat un profit net de 3,3 milioane de lei, în primele șase luni ale acestui an, iar estimările vizează depășirea pragului de 4 mil. lei profit net la finalul lunii septembrie, arată sursa citată.

Alfa Software, companie de IT cu capital privat românesc, a fost înființată în urmă cu 26 de ani și are sediul central în Cluj-Napoca. Compania deține un punct de lucru și în Zalău și are acoperire națională prin rețeaua de parteneri, au mai spus reprezentanții Alfa Software.

Transmite mai departe

Articole similare

Sistemul E-factura e integrat in solutia ASiS ERP
75% din utilizatorii software-ului ASiS deja folosesc E-Factura; 2024 va aduce un volum lunar de 1.000.000 de facturi electronice pentru clienți
E-factura, utilizată de 75% dintre clienții ASiS ERP Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme...
Citește mai mult →
Automatizarea bilantului contabil si registrului de evidenta fiscala - ASiS ERP
Alfa Software oferă clienților o soluție de automatizare a Bilanțului și Registrului de evidență fiscală
Alfa Software a dezvoltat o soluție de automatizare a Bilanțului și Registrului de evidență fiscală ce...
Citește mai mult →
Modulul Ordine de deplasare in ASiS ERP: OCR-izare, automatizare, aplicatie mobila
Modulul Ordine de deplasare: OCR-izare, eficiență și control în deplasările angajaților cu ASiS ERP
Ce face modulul de gestionare a Ordinelor de deplasare din ASiS ERP?   Modulul de Ordine de deplasare...
Citește mai mult →

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.