Client ASiS ERP din 2002

Multicom Group își consolidează poziția pe piața materialelor de construcții cu ajutorul ERP-ului ASiS

Multicom Group

Fidelizarea clienților

 

Descriere introductivă

 

Multicom Group, jucător important pe piața materialelor de construcții și a articolelor de bricolaj din România, a decis extinderea soluției informatice ASiS cu un modul specific de fidelizare care se adresează meșterilor și specialiștilor din domeniu.

ASiS ERP urmărește fluxul complet al magazinelor Multicom de la aprovizionarea optimă cu produse (având la bază Raportul ABC) și gestionarea lor, până la vânzarea efectivă, gestionarea retururilor și fidelizarea clienților.

Înființată în anul 1992, MULTICOM a pornit de la o afacere de familie, având la acea dată un depozit de materiale de construcții, ajungând în prezent să dețină trei depozite situate în Zalău, Șimleul Silvaniei și Jibou, ceea ce îl transformă în lider de piață în județul Sălaj în domeniul materialelor de construcții și bricolaj.

Industrie

Vânzare materiale de construcții

Cifră de afaceri

18, 7 milioane de EUR

Număr de angajați

113

Transmite mai departe
“Cardurile Multicom pentru meșteri și specialiști le oferă acestora posibilitatea de a beneficia de puncte de fidelitate, la fiecare achiziție din magazinele noastre. Titularii cardurilor sunt exclusiv meșterii și specialiști, însă cei care generează puncte funcție de volumul de cumpărături din magazinele Multicom pot fi clienții acestora – persoane fizice sau juridice. La realizarea unei cumpărături din magazinele Multicom, clienții pot oferi la casă fie chiar cardul meșterului/specialistului spre scanare sau doar datele de identificare de pe card. Astfel meșterul/specialistul va beneficia de puncte de fidelitate în urma cumpărăturilor clientului și va fi înștiințat automat de valoarea punctelor acumulate prin intermediul unui SMS.”

Marius Iosif, Director Executiv Multicom Group

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.