Remat MG, parte a grupului Muller Guttenbrunn, implementează platforma online ASiS ERP

Compania Remat MG se ocupă cu reciclarea deșeurilor feroase și neferoase și cu producerea de materii prime secundare din deșeuri feroase și neferoase, fiind parte a grupului international Muller-Guttenbrunn Gruppe, cu o prezență semnificativă pe piețele din Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria și România.

Compania Remat MG are o cifră de afaceri impresionantă de 60 milioane de euro și 200 de angajați. Ea funcționează prin intermediul a trei locații de procesare a deșeurilor: Timișoara, Frumușeni (județul Arad) și Ploiești, sediul administrativ al companiei fiind localizat în Arad.

Remat MG a utilizat ERP-ul ASiS (varianta ASiSplus) până în anul 2011 când a suspendat colaborarea cu Alfa Software. Recent, însa, managementul companiei a reiterat idea unei noi colaborări și aceasta ca urmare a avantajelor tehnologice majore ale platformei online pe care e construit ERP-ul ASiS – RIA (Rich Internet Application). Operarea online, de la punctele de lucru ale companiei a documentelor contabile de intrări-ieșiri și transferuri în sistemul ASiS și faptul că ele sunt vizibile în timp real la sediul central asigură o modalitate eficientă de management integrat al documentelor și stocurilor companiei la nivel național.

De asemenea, modalitățile de operare în sistemul ASiS s-au păstrat pe parcursul versiunilor lansate, ceea ce le oferă utilizatorilor sistemului un sentiment de familiaritate, reducând considerabil timpul necesar instruirilor pentru exploatarea soluției.

Datele contabile și financiare ale companiei sunt raportate periodic grupului, la nivel internațional, iar ASiS ERP se interconectează cu platforma FEPA pentru transmiterea automată a informațiilor solicitate.

Un aspect demn de menționat este faptul că Remat MG a fost client al Alfa Software mai bine de 5 ani, iar datorită acestui aspect, la reluarea relațiilor comerciale, Remat MG a achitat doar contravaloarea abonamentului la sistemul integrat ASiS pentru perioada de suspendare a contractului. Datorită acestui aspect, licențele de ASiS(plus) utilizate anterior beneficiază de un upgrade cu titlu gratuit la versiunea actuală (online) a sistemului ASiS. Adaptarea sistemului la nevoile Remat MG este realizată de echipa Soft Net Consulting, partener strategic de implementare al Alfa Software.

Industrie

Servicii, Producție

Cifră de afaceri

60 milioane EUR

Număr de angajați

200

Transmite mai departe
Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.