Client ASiS ERP din 2015

Xonix Industries își optimizează modelul de ofertare și producție cu ajutorul ERP-ului de la Alfa Software

Rulează videoul

Xonix Industries

Optimizarea fluxului de ofertare și reducerea costurilor de producție unicat

 

Descriere introductivă

Xonix Industries își gestionează eficient fluxurile de producție unicat cu ajutorul ASiS ERP – soluție personalizată cu funcționalități dedicate.

Xonix Industries este o companie cu acționariat olandez care a ales în anul 2015 să își extindă capacitățile de producție în România, mai exact în Cluj-Napoca datorită existenței forței de muncă calificate în domeniul în care activează compania. Xonix oferă servicii de debitare și sudură a tablei de oțel pentru proiecte unicat, venite din țară și din strainătate. În prezent, filiala din România a Xonix înregistrează o cifră de afaceri de 6 milioane de euro și are 67 de angajați. 

Industrie

Producție unicat

Cifră de afaceri

6,6 milioane de EUR

Număr de angajați

67

Transmite mai departe
“ASiS este un sistem modern și stabil și implementarea acestuia în cadrul Xonix Industries a venit în completarea investițiilor în capacitățile moderne de producție. Cu ajutorul sistemului ASiS, reușim să estimăm corect timpul de ocupare al mașinilor și al resurselor umane, materialele care se vor utiliza și să ajustăm ofertele noastre conform acestor variabile. Ținem sub control contractele, producția și cash-flow-ul companiei și o dată cu dezvoltarea companiei, ASiS ne ajută să avem o imagine de ansamblu asupra businessului și a perspectivei de crestere.”Radu Horațiu, Director General Xonix Industries

Radu Horațiu, Director General Xonix Industries

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.