Ce avantaje aduce ASiS BI companiei tale?

asis bi

ASiS BI  – o soluție de Business Intelligence integrată în ASiS ERP

În prezent, colectarea datelor și utilizarea lor eficientă devin aspecte centrale în menținerea unui business competitiv. Pe baza lor, companiile pot urmări în detaliu pașii dezvoltării lor și pot lua decizii inteligente, fundamentate pe informații concrete. 

ASiS BI rezolvă aceste nevoi, integrând și rafinând automat date din ASiS ERP într-un unic tablou central. Astfel, sistemul contribuie la organizarea informațiilor, crearea unor rapoarte interactive user-friendly și tablouri de bord personalizate, disponibile pe diferite dispozitive, care oferă răspunsuri imediate la întrebările privind evoluția business-ului.

ASiS BI - Business Intelligence

Constituind un instrument puternic de Business Intelligence, ASiS BI oferă o mulțime de beneficii în organizarea și dezvoltarea firmei tale. Printre acestea se numără:

Integrare facilă cu aplicațiile existente

Pornind de la date colectate personalizat din ASiS ERP, ASiS BI se adaptează ușor mediului tău de afaceri și operațiunilor particulare de business, oferind astfel posibilitatea de adoptare a instrumentelor de analiză și raportare. Mai mult decât atât, sistemul poate fi configurat conform nevoilor specifice ale companiei tale, preluând și organizând rapid informațiile fundamentale în desfășurarea proceselor.

 

Accesibilitate pe multiple platforme

Fie că lucrezi de acasă, ești într-un meeting cu potențialii clienți sau dorești să primești o actualizare în timp real cu privire la vânzările efectuate, ASiS BI îți oferă posibilitatea consultării rapoartelor de oriunde, pe laptopul sau dispozitivul tău mobil. 

Astfel, în orice loc te-ai afla, simpla conexiune la internet îți permite accesul instant la aplicație. Mai mult de atât, caracterul intuitiv al graficelor și informațiilor prezentate ușurează utilizarea acestora printr-un simplu training de bază.

 

Personalizare tablouri de bord 

Unul dintre cele mai importante avantaje oferite de ASiS BI este posibilitatea de customizare a diferitelor tablouri de bord, conform nevoilor și cerințelor individuale ale companiei tale. Aceasta oferă nu doar o siguranță în obținerea prioritară a datelor relevante, ci și o îmbunătățire a experienței utilizatorului, creând un sistem ușor de înțeles pentru fiecare angajat. Mai mult, tablourile de bord pot fi încorporate cu ușurință în aplicațiile existente, oferind astfel o experiență unitară.

 

Segmentare rapidă a informațiilor

Accesul facil la date ușor de înțeles determină posibilitatea utilizatorilor ASiS BI de a lua decizii din ce în ce mai informate, ca răspuns la nevoile afacerii. Spre exemplu, datele disponibile în cadrul sistemului pot fi formatate, astfel încât să fie identificate rapid verticalele în creștere ale business-ului tău, dar și cele care operează sub standardele actuale. În acest fel sunt obținute informații utile care pot crește competitivitatea companiei tale.

 

Identificare oportunități și riscuri

Valorificare oportunităților și minimizarea riscurilor sunt vitale pentru susținerea creșterii companiei tale. ASiS BI oferă instrumentele necesare pentru realizarea analizelor predictive, care scot în prim-plan indicatorii performanței viitoare a afacerii, cum ar fi riscurile și vânzările potențiale. În acest fel, oportunitățile pot fi identificate din timp, iar deciziile de urmărire a acestora sunt bazate pe date reale.

 

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de ASiS BI. Află mai multe despre acestea și descoperă cum poate contribui sistemul la dezvoltarea companiei tale. Obține acum o consultanță gratuită

 

Transmite mai departe

Articole similare

Ro E-factura 2024, facturare electronica in Romania
RO E-FACTURA, inclusă în abonamentul de mentenanță ASiS ERP
Facturarea electronică (Ro E-factura) , obligatorie de la 1 ianuarie 2024 pentru toate tranzacțiile între...
Citește mai mult →
industria de producție, IOT, robotizare | ASiS ERP
ERP pentru producție: Industria de producție și „must-have-urile” pentru productivitate în 2023
ERP pentru producție: procese fără hârtii,  IOT industrial, Business Intelligence pe producție, robotizare Află...
Citește mai mult →
ro e-transport | ASiS ERP
RO e-Transport a integrat în ASiS ERP în anul 2022
RO e-Transport, integrat în ASiS ERP. Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de...
Citește mai mult →

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.