OrtoProfil și Alfa Software – o colaborare de succes

Sediul Ortoprofil din Targu-Mures

OrtoProfil Târgu-Mureș utilizează ASiS ERP

Ortoprofil Targu mures

Având peste 20 de ani de experiență, OrtoProfil ocupă primul loc în topul companiilor producătoare și distribuitoare de dispozitive medicale din România. Având sediul central în Târgu Mureș, firma deține în prezent 46 de filiale în întreaga țară. Prin intermediul acestora, ea facilitează accesul pacienților la informații medicale, consultații de specialitate și asistență privind modalitățile de finanțare pentru dispozitivele medicale necesare.

În scopul susținerii unei activități atât de complexe, OrtoProfil a ales implementarea ERP-ului ASiS începând cu anul 2004. Astfel au fost îmbunătățite operațiuni precum producția conform măsurilor individuale, distribuția și vânzarea în punctele de lucru, dar și gestionarea decontărilor cu pacienții și cu CNAS.

În prima fază a proiectului, au fost implementate modulele de Contabilitate, Salarizare și Mijloace Fixe, soluția fiind însă în scurt timp dezvoltată cu mai multe aplicații specifice. În prezent, pentru susținerea dezvoltării semnificative a companiei Ortoprofil, Alfa Software extinde sau urmează să extindă aplicațiile de bază cu următoarele proiecte:

  • Ortoprofil: Modulul de Deservire Pacienți

Prin intermediul acestei aplicații asigurăm optimizarea proceselor pentru eliminarea erorilor și asigurarea unei deserviri mai rapide a pacienților. În acest scop urmărim atingerea mai multor obiective, printre care se numără: generarea automată a formularelor printr-un mecanism inteligent de self-learning, generarea automată a facturilor de diferență, regăsirea facilă a produselor printr-un mecanism de asociere la nivel de cod CAS și elaborarea propunerilor de ofertare a acestor produse.

 

Cu ajutorul acestei aplicații ne propunem să îmbunătățim semnificativ gestionarea comenzilor de la toate punctele de lucru.

  • Ortprofil: WMS (Warehouse Management System)

Prin implementarea modului de gestiune a depozitelor urmărim să oferim o imagine detaliată asupra achizițiilor de la furnizori, pe baza determinării informațiilor cu privire la etapele de aprobări și recepții conform comenzilor de aprovizionare. Mai mult decât atât, modulul oferă posibilitatea generării automate a codurilor de bare sau etichetelor GS1 la recepții, pornind de la tipul grupei de articole din care fac parte codurile. În final, acesta contribuie la optimizarea sistemului de picking pentru comenzile de livrare.

  • Ortoprofil: RIA3

Un alt proiect în desfășurare este migrarea sistemului ERP de la versiunea ASiSria 2 la RIA3 în cadrul departamentului de contabilitate, dar și a proceselor specifice ale unor alte departamente. De asemenea, ne propunem realizarea update-ului la RIA3 a punctelor de lucru cu tot ce înseamnă acordarea validării SIUI, dar și gestionarea vânzării cu casa de marcat.

  • Ortoprofil: Management Documente

Prin modulul de Management Documente urmărim dezvoltarea unui sistem integrat pentru gestionarea documentelor, atât a celor emise din ASiS, cât și a celor generate din exterior.

 

Toate aceste proiecte vin în sprijinul susținerii strategiei de dezvoltare a OrtoProfil, ele urmărind digitalizarea, automatizarea și standardizarea proceselor interne, în scopul creșteriieficienței. Parteneriatul nostru cu OrtoProfil nu se oprește însă aici. Ne propunem să continuăm dezvoltarea soluțiilor personalizate pentru aceștia pentru facilitatea creșterii companiei și a menținerii sale ca business de referință în piața dispozitivelor medicale din România.

Transmite mai departe

Articole similare

Ro E-factura 2024, facturare electronica in Romania
RO E-FACTURA, inclusă în abonamentul de mentenanță ASiS ERP
Facturarea electronică (Ro E-factura) , obligatorie de la 1 ianuarie 2024 pentru toate tranzacțiile între...
Citește mai mult →
Sistem de management financiar | ASiS ERP
Sistem de management financiar: Import automat de extrase bancare în ASiS ERP
Importul automat de extrase bancare în ASiS ERP de la orice bancă (BT, BRD, Raiffeisen, etc)   Un...
Citește mai mult →
Pavel Cristian, CEO Alfa Software, producator al solutiei ASiS ERP
Alfa Software preia expertiza și portofoliul Endeco și deschide o nouă verticală de soluții pentru agricultură
[O nouă preluare în IT]: Alfa Software preia expertiza și portofoliul Endeco Alfa Software, unul dintre...
Citește mai mult →

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.